Hotel in a mountain style, with elements of traditional architecture interpreted in a modern way that represents an architectural and functional whole.

Divčibare


prodaja@hotelcrnivrh.rs

Divčibare bb

Divčibare
14°
moderate rain
humidity: 88%
wind: 2m/s N
H 14 • L 13
20°
Sun
25°
Mon
22°
Tue
27°
Wed
Weather from OpenWeatherMap

FOLLOW US

Image Alt

Tretmani

Higijenski tretman lica prema tipu kože

cena: 4.500,00 rsd

Higijenski tretman lica namenjen je svim tipovima kože lica, od normalne do problematične kože. Ovaj osnovni tretman čišćenja lica podrazumeva dubinsko čišćenje i otvaranje pora, da bi koža u poslednjoj fazi tretmana mogla najbolje da iskoristi hranljive sastojke.

Tokom izvođenja tretmana koriste se hemijski pilinzi i pilinzi voćnim kiselinama, a u finalnom koraku koža se natapa hranljivom maskom ili kremom koja kožu umiruje i dubinski je hidrira.

Nakon higijenskog tretmana koža lica je glatka, meka i sjajna čak i nakon nekoliko dana.

Hijaluronski filer

cena: 27.000,00 rsd (1ml – naplata po utrošenom materijalu) 

Tretman podrazumeva primenu hijaluronske kiseline u cilju podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea, pomaže uklanjanju bora i boljoj hidrataciji.

Obnavljanjem hijalurona kao normalnog sastojka naše kože, obnavljamo i količinu vode, pa koža nakon aplikacije izgleda elastična, čvršća, dobija na volumenu i sjaju.

Pomoću hijaluronskih filera možemo popuniti bore na čelu, između obrva, bore smejalice, konturirati ivice usana, popuniti i osvežiti usne. Procedura je bezbedna, traje kratko i može se aplikovati kod osoba već od 25-te godine zivota. Hijaluronski fileri koji se pri tretmanu primenjuju su fileri poslednje generacije, dermatološki testirani i bezbedni za primenu.

Mezoterapija lica

cena: 8.200,00 rsd

Mezoterapija lica je estetska procedura podmlađivanja kože kod koje se aktivni sastojci hijaluronske kiseline, vitamina i aminokiselina aplikuju mikroiglicama, i to u epidermalni sloj kože.

Mezoterapija oživljava umornu kožu, popunjava sitne bore, hidrira i jača zidove kapilara, dajući koži lica savršen anti-age efekat. Mezoterapijski kokteli su dermatološki testirani i bezbedni za primenu.

Mezoterapija tela/anticelulit i lipoliza/

cena: 9.400,00 rsd

Mezoterapija tela i lipoliza veoma je popularan metod jer su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Mezoterapija pomaže kod opuštenosti kože, celulita, ožiljaka, strija i masnih naslaga na stomaku ili drugim delovima tela.

Pri proceduri koriste se mezoterapijski kokteli – supstance koje se injektiraju ispod kože na različitim dubinama u zavisnosti od željenog efekta. Kokteli blokiraju deponovanje i podstiču oslobađanje i sagorevanje masti, ubrzavajući cirkulaciju. Masne naslage se razgrađuju, vezivno tkivo se restrukturira imajući za krajnji efekat zategnutu kožu bez efekta “narandžine kore”.

Biorevitalizacija lica

cena: 15.000,00 rsd

Biorevitalizacija podrazumeva estetsku proceduru kojom se postiže duboka hidratacija kože. Injekcionom metodom tretiraju se zdravi i oštećeni delovi kože u cilju regeneracije i stimulacije fibroblasta da stvara kolagen.

Biorevitalizacijom se poboljšava struktura kože, koža postaje sjajna, glatka, smanjuje se intezitet hiperpigmentacija. Savršen je izbor za klijente koji dosta vremena provode izloženi suncu i UV zračenju, koji su pušači, i uopšte umornoj i devitalizovanoj koži lica.

Podmlađivanje šaka

cena: 7.500,00 rsd

Negovan izgled, osim obraćanja pažnje na lice i telo, podrazumeva poklanjanje pažnje i šakama koje su najizloženije štetnim faktorima i najpodložnije prvim znacima starenja. S protokom vremena na šakama se pojavljuju pigmentacije, tzv. staračke pege, koža postaje suva i gruba, a vene postaju izražene.

Cilj ovog tretmana je poboljšanje teksture kože šaka, eliminacija pigmentacija i nadomešćivanje izgubljene potkožne masti.

Podmlađivanje kože vrata i dekoltea

cena: 8.000,00 rsd

Pri ovom antiaging tretmanu dubinski se stimuliše proizvodnja kolagena i elastina pri čemu se koža vrata, dekoltea i podbradak vidljivo zatežu, a linija vilice definiše. Rezultati su primetni odmah, koža je vidljivo zategnuta, glatka i elastična, a pun efekat postiže se nešto kasnije, proizvodnjom vlastitog kolagena.

Anti-age pilinzi

cena: 6.000,00 rsd

Hemijski pilinzi poboljšavaju kvalitet i strukturu kože na duži vremenski period. Tretman podrazumeva unošenje rastvora određenih kiselina sa ciljem uklanjanja oštećenog sloja kože. Vrlo su efikasni za uklanjanje fleka /melazme/ izazvane suncem i drugim faktorima, finih bora, ožiljaka od akni ili ranijih povreda, i za postizanje anti-age efekta.

Izbor hemijskog pilinga i koncentacije zavisi od tretirane regije kao i od rezultata koji želimo da postignemo. Savremeni anti-age pilinzi mogu se primenjivati u toku cele godine nevezano za godišnje doba.

PRP tretman – podmlađivanje krvnom plazmom (za lice i kosu)

cena: 23.000,00 rsd

Centrifugiranjem krvi iz trombocita izdvajamo faktore rasta i unosimo ih u kožu lica, vrata, dekoltea, u kožu šaka i u kosu, pri čemu se postiže bolja prokrvljenost, tekstura kože i njena hidriranost.

PRP tretman je sigurna metoda bez bojazni od alergijskih reakcija. Kontrindikacije za izvođenje procedure su: autoimune bolesti, diabetes mellitus, insulin zavisni i onkološki pacijenti.

Rezultati tretmana vidljivi su nakon dve nedelje, a ograničenja u broju tretmana nema.

U ponudi je i Cellular matrix, kombinacija PRP i hijalurona – tretmana za visoku hidriranost, tonus i kvalitet kože.

UZ kavitacija

cena: 3.500,00 rsd

Kavitacija predstavlja metodu kojom se uklanjaju masne naslage Ili celulitne naslage sa kritičnih regija: stomak, butine, ruke, bokovi.

Oxymezoterapija

cena: 7.000,00 rsd

Oxymezoterapija podrazumeva unošenje mezoterapijskih koktela uz snažan pritisak čestica čistog kiseonika koji bombarduje kožu i utiskuje u dublje slojeve sve sastojke mezoterapijskog koktela.

Savrsena glatkoća i sjaj bez oksidativnog stresa.

Mikrodermoabrazija

cena: 3.500,00 rsd

Mikrodermoabrazija je metoda mehaničkog pilinga dijamantskom glavom. Podrazumeva skidanje površnih izumrlih slojeva kože i može se raditi pojedinačno ili kao uvod u bilo koji tretman.

Peptid lift tretman

cena: 6.000,00 rsd

Formula bogata poslednjom generacijom peptida koji pružaju produženi lifting efekat na licu.

Vitaminski anti-age tretman

cena: 5.200,00 rsd

Biološki tretman bogat stem ćelijama alpske ruže i vitaminom C koji kožu čini glatkom, sjajnom i zategnutom.

Aqua fresh glow

cena: 4.200,00 rsd

Smart sistem hidrantnih sastojaka koji aktivira proces hidratacije kože u dermu i svim slojevima epiderma.

Advance retinol

cena: 7.200,00 rsd

Retinol je derivat vitamina A i veoma efikasan anti-age kozmetički sastojak. Stimuliše proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Snažan je antioksidans.

Anticelulit tretman zelenom kafom

cena: 4.000,00 rsd

Jak anticelulit tretman sa limfnom drenažom.

PREUZMITE KOMPLETAN CENOVNIK MASAŽA I TRETMANA LICA I TELA

You don't have permission to register