Hotel in a mountain style, with elements of traditional architecture interpreted in a modern way that represents an architectural and functional whole.

Divčibare


prodaja@hotelcrnivrh.rs

Divčibare bb

Divčibare
14°
overcast clouds
humidity: 88%
wind: 2m/s N
H 14 • L 13
20°
Sun
25°
Mon
22°
Tue
27°
Wed
Weather from OpenWeatherMap

FOLLOW US

Image Alt

Restoran, Lounge bar i Kafe bar

Restoran Crni vrh: Raznovrstan meni za svačiji ukus!

Restoran u okviru Hotela Crni vrh nudi izuzetno prijatnu atmosferu i veliki izbor pažljivo odabranih jela i ukusa koje ćete pamtiti. Prepustite se uživanju i na prostranoj terasi restorana.

Naši kreativni kuvari najbolje lokalne proizvode pretvaraju u najlepša jela!

Šta kaže naš glavni kuvar?

„Za goste hotela i našeg restorana brižljivo smo osmislili bogat meni, koji predstavlja uzbudljiv spektar predjela, glavnih jela i poslastica kombinovan sa jednako širokom listom vina iz Srbije, Evrope i Južne Amerike. Izuzetno vodimo računa o poreklu i svežini namirnica, koje nabavljamo od proverenih proizvođača. Naravno, svakom jelu dodajemo naš neophodan sastojak – začin ljubavi i pažnje, koji gosti kroz ukus i izgled jela odmah prepoznaju. I još nešto, da li ste probali zvezdu naših poslastica – kolač Crni vrh? Niste? E to baš morate!„

Bar i café hotela Crni vrh: Ležerna udobnost planinskih jutara i popodneva!

Isprobajte neke od naših okrepljujućih hladnih i toplih napitaka, raznovrsnih energetskih napitaka i sveže ceđenih sokova od voća i povrća!

A ukoliko na kraju sadržajima ispunjenog dana tragate za ukusom koji će vas dodatno opustiti, svakako proverite naš izbor domaćih rakija po kojima je ovaj kraj poznat. Živeli!

Radno vreme lounge bara: od 07h do 23h

Radno vreme café bara: od 07h do 23h

You don't have permission to register