A mountain-style hotel, with elements of traditional architecture interpreted in a contemporary way that represents an architectural and functional whole.

Divčibare


prodaja@hotelcrnivrh.rs

Divčibare bb

Divčibare
2°
overcast clouds
humidity: 80%
wind: 2m/s N
H 6 • L 4
10°
Mon
11°
Tue
13°
Wed
15°
Thu
Weather from OpenWeatherMap

FOLLOW US

Image Alt

Sportska dvorana

I treniraj i navijaj!

Za razvoj sportista u različitim disciplinama posebno je važno što se uz sam hotel nalazi moderna sportska dvorana, građena po standardima FIBA, pogodna za organizaciju prijateljskih međunarodnih takmičenja kao i svih vrsta sportskih priprema.

Multifunkcionalna sportska dvorana zatvorenog tipa, sa kombinovanim terenom za razne sportove (košarka, rukomet, odbojka, mali fudbal, itd), direktno je povezana toplom vezom sa hotelom čime je omogućeno komforno korišćenje dvorane tokom cele godine.

Za potrebe odigravanja utakmica na centralnom terenu predviđen je prostor za sklopive tribine sa tri reda koje se postavljaju celom dužinom hale. Kapacitet tribina kada su rasklopljene iznosi oko 200 sedećih mesta. Za potrebe treninga sportsku dvoranu je moguće deliti u poprečnom pravcu na 3 celine. Svaka od ovih celina ima po dva koša sa obe strane koji su fiksirani za bočne zidove dvorane.

U suterenu dvorane smešteni su prateći sadržaji: teretana, četiri svlačionice sa tuševima i toaletima, ambulanta, prostorije za trenere i sudije, kao i ostave za sportsku opremu i rekvizite.

Hotel Crni vrh nudi podršku i logistiku organizovanja boravka sportista, pripremu obroka prema potrebama ishrane sportista, usluge pranja veša, kao i dodatni prostor za čuvanje opreme i dresova.

You don't have permission to register