Hotel in a mountain style, with elements of traditional architecture interpreted in a modern way that represents an architectural and functional whole.

Divčibare


prodaja@hotelcrnivrh.rs

Divčibare bb

Divčibare
22°
scattered clouds
humidity: 68%
wind: 3m/s NNW
H 22 • L 22
28°
Fri
17°
Sat
23°
Sun
18°
Mon
Weather from OpenWeatherMap

FOLLOW US

Image Alt

Fudbalski teren

Fudbalski teren dimenzija 50 x 100 m sa prirodnom travom – u čijoj se neposrednoj blizini nalazi Sportska dvorana, novi restoran kao poseban objekat hotelskog kompleksa, kao i tereni za druge sportove na otvorenom.

Fudbalski teren hotela Crni vrh, na visoravni Divčibare koja se nalazi na 980 m/n.v, idealan je za treninge i pripreme sportista pred važne događaje i takmičenja.

Od leta 2020. u hotelu Crni vrh na sportskim pripremama boravili su klubovi: FK Crvena Zvezda, FK Makabi Haifa, ženska juniorska reprezentacija – Odbojkaški Savez Srbije, fudbalski kamp Deki 5 – Dejana Stankovića, Odbojkaški klub – Dejana Brđovića, KK Beostars, Odbojkaški klub – Novi Beograd, Odbojkaška akademija Stars, Klub američkog fudbala Orlovi, i drugi.

Za vrhunske sportske rezultate – najbolji uslovi za treniranje!

Da bi se obezbedio najbolji kvalitet za treniranje, u izgradnji fudbalskog terena korišćena su najsavremenija rešenja za sportske podloge i terene koja dolaze od svetski poznatog proizvođača i lidera svoje branše – kompanije Mapei.

Mapei rešenja – materijali i sistemi primenjeni pri izgradnji, proizvedeni su po svetskim standardima i odgovaraju na sve zahteve profesionalnih sportista.

Fudbalski teren kompleksa Crni Vrh po uzoru na svetske stadione!

Po ugledu na sportske stadione fudbalskih klubova Juventus, Milan i Sasuolo, fudbalski teren hotela Crni vrh zahvaljujući tehnologiji MAPESOIL poseduje vrhunski drenažni sistem. Funkcionalnost terena i otpornost podloge zagarantovani su čak i kada su vremenski uslovi nepovoljni, u periodima niskih temperatura vazduha i u periodima kiša.

Primenom najsavremenije tehnologije na našem sportskom kompleksu, Mapei je i na domaćem terenu pokazao nesumnjivu želju i posvećenost razvoju sportskog duha.

You don't have permission to register