A mountain-style hotel, with elements of traditional architecture interpreted in a contemporary way that represents an architectural and functional whole.

Divčibare


prodaja@hotelcrnivrh.rs

Divčibare bb

Divčibare
16°
scattered clouds
humidity: 93%
wind: 3m/s NW
H 18 • L 17
25°
Sun
26°
Mon
19°
Tue
21°
Wed
Weather from OpenWeatherMap

FOLLOW US

Image Alt

Tretmani lica

Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica namenjen je svim tipovima kože lica, od normalne do problematične kože. Ovaj osnovni tretman čišćenja lica podrazumeva dubinsko čišćenje i otvaranje pora, da bi koža u poslednjoj fazi tretmana mogla najbolje da iskoristi hranljive sastojke.

Tokom izvođenja tretmana koriste se hemijski pilinzi i pilinzi voćnim kiselinama, a u finalnom koraku koža se natapa hranljivom maskom ili kremom koja kožu umiruje i dubinski je hidrira.

Nakon higijenskog tretmana koža lica je glatka, meka i sjajna čak i nakon nekoliko dana.

Hijaluronski fileri

Tretman podrazumeva primenu hijaluronske kiseline u cilju podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea, pomaže uklanjanju bora i boljoj hidrataciji.

Obnavljanjem hijalurona kao normalnog sastojka naše kože, obnavljamo i količinu vode, pa koža nakon aplikacije izgleda elastična, čvršća, dobija na volumenu i sjaju.

Pomoću hijaluronskih filera možemo popuniti bore na čelu, između obrva, bore smejalice, konturirati ivice usana, popuniti i osvežiti usne. Procedura je bezbedna, traje kratko i može se aplikovati kod osoba već od 25-te godine zivota. Hijaluronski fileri koji se pri tretmanu primenjuju su fileri poslednje generacije, dermatološki testirani i bezbedni za primenu.

Mezoterapija lica

Mezoterapija lica je estetska procedura podmlađivanja kože kod koje se aktivni sastojci hijaluronske kiseline, vitamina i aminokiselina aplikuju mikroiglicama, i to u epidermalni sloj kože.

Mezoterapija oživljava umornu kožu, popunjava sitne bore, hidrira i jača zidove kapilara, dajući koži lica savršen anti-age efekat. Mezoterapijski kokteli su dermatološki testirani i bezbedni za primenu.

Mezoterapija tela/anticelulit i lipoliza/

Mezoterapija tela i lipoliza veoma je popularan metod jer su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Mezoterapija pomaže kod opuštenosti kože, celulita, ožiljaka, strija i masnih naslaga na stomaku ili drugim delovima tela.

Pri proceduri koriste se mezoterapijski kokteli – supstance koje se injektiraju ispod kože na različitim dubinama u zavisnosti od željenog efekta. Kokteli blokiraju deponovanje i podstiču oslobađanje i sagorevanje masti, ubrzavajući cirkulaciju. Masne naslage se razgrađuju, vezivno tkivo se restrukturira imajući za krajnji efekat zategnutu kožu bez efekta “narandžine kore”.

Biorevitalizacija lica

Biorevitalizacija podrazumeva estetsku proceduru kojom se postiže duboka hidratacija kože. Injekcionom metodom tretiraju se zdravi i oštećeni delovi kože u cilju regeneracije i stimulacije fibroblasta da stvara kolagen.

Biorevitalizacijom se poboljšava struktura kože, koža postaje sjajna, glatka, smanjuje se intezitet hiperpigmentacija. Savršen je izbor za klijente koji dosta vremena provode izloženi suncu i UV zračenju, koji su pušači, i uopšte umornoj i devitalizovanoj koži lica.

Podmlađivanje šaka

Negovan izgled, osim obraćanja pažnje na lice i telo, podrazumeva poklanjanje pažnje i šakama koje su najizloženije štetnim faktorima i najpodložnije prvim znacima starenja. S protokom vremena na šakama se pojavljuju pigmentacije, tzv. staračke pege, koža postaje suva i gruba, a vene postaju izražene.

Cilj ovog tretmana je poboljšanje teksture kože šaka, eliminacija pigmentacija i nadomešćivanje izgubljene potkožne masti.

Podmlađivanje kože vrata i dekoltea

Pri ovom antiaging tretmanu dubinski se stimuliše proizvodnja kolagena i elastina pri čemu se koža vrata, dekoltea i podbradak vidljivo zatežu, a linija vilice definiše. Rezultati su primetni odmah, koža je vidljivo zategnuta, glatka i elastična, a pun efekat postiže se nešto kasnije, proizvodnjom vlastitog kolagena.

Hemijski pilinzi / Anti-age pilinzi

Hemijski pilinzi poboljšavaju kvalitet i strukturu kože na duži vremenski period. Tretman podrazumeva unošenje rastvora određenih kiselina sa ciljem uklanjanja oštećenog sloja kože. Vrlo su efikasni za uklanjanje fleka /melazme/ izazvane suncem i drugim faktorima, finih bora, ožiljaka od akni ili ranijih povreda, i za postizanje anti-age efekta.

Izbor hemijskog pilinga i koncentacije zavisi od tretirane regije kao i od rezultata koji želimo da postignemo. Savremeni anti-age pilinzi mogu se primenjivati u toku cele godine nevezano za godišnje doba.

PRP tretman – podmlađivanje krvnom plazmom (za lice i kosu)

Centrifugiranjem krvi iz trombocita izdvajamo faktore rasta i unosimo ih u kožu lica, vrata, dekoltea, u kožu šaka i u kosu, pri čemu se postiže bolja prokrvljenost, tekstura kože i njena hidriranost.

PRP tretman je sigurna metoda bez bojazni od alergijskih reakcija. Kontrindikacije za izvođenje procedure su: autoimune bolesti, diabetes mellitus, insulin zavisni i onkološki pacijenti.

Rezultati tretmana vidljivi su nakon dve nedelje, a ograničenja u broju tretmana nema.

U ponudi je i Cellular matrix, kombinacija PRP i hijalurona – tretmana za visoku hidriranost, tonus i kvalitet kože.

UZ kavitacija

Kavitacija predstavlja metodu kojom se uklanjaju masne naslage Ili celulitne naslage sa kritičnih regija: stomak, butine, ruke, bokovi.

Oxymezoterapija

Oxymezoterapija podrazumeva unošenje mezoterapijskih koktela uz snažan pritisak čestica čistog kiseonika koji bombarduje kožu i utiskuje u dublje slojeve sve sastojke mezoterapijskog koktela.

Savrsena glatkoća i sjaj bez oksidativnog stresa.

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je metoda mehaničkog pilinga dijamantskom glavom. Podrazumeva skidanje površnih izumrlih slojeva kože i može se raditi pojedinačno ili kao uvod u bilo koji tretman.

You don't have permission to register