A mountain-style hotel, with elements of traditional architecture interpreted in a contemporary way that represents an architectural and functional whole.

Divčibare


prodaja@hotelcrnivrh.rs

Divčibare bb

Divčibare
16°
scattered clouds
humidity: 100%
wind: 1m/s N
H 19 • L 17
25°
Sun
26°
Mon
19°
Tue
21°
Wed
Weather from OpenWeatherMap

FOLLOW US

Image Alt

Sauna

Obnovite duh i razmazite telo u relaksirajućem ambijentu naše saune! Za detoksikaciju organizma, revitalizaciju disajnih puteva i osvežavanje kože tela! Opustite se u aromatizovanoj atmosferi saune hotela!

BIO SAUNA

Bio sauna je suva i topla prostorija u okviru Wellness i Spa centra sa temperaturom vazduha između 50 i 65°C. Povećana vlaga vazduha čini boravak u ovom prostoru izuzetno prijatnim, a mirisi eteričnih ulja koja isparavaju tokom zagrevanja vode proizvode osećaj dubokog opuštanja.

Bio sauna ima nižu temperaturu od Finske saune i pogodna je za osobe kojima visoke temperature Finske saune smetaju. Klupe, nasloni za glavu i leđa, kao i podna rešetka napravljene su od kvalitetnog drveta abashi, koje u sebi ne sadrži smolu i koje se ne zagreva. Vazduh se greje pomoću električnih peći na kojima se nalazi vulkansko kamenje. Parametri bio saune mogu se podesiti na parametre koji odgovaraju tipu Finske saune.

You don't have permission to register