A mountain-style hotel, with elements of traditional architecture interpreted in a contemporary way that represents an architectural and functional whole.

Divčibare


prodaja@hotelcrnivrh.rs

Divčibare bb

Divčibare
16°
scattered clouds
humidity: 100%
wind: 1m/s N
H 18 • L 17
25°
Sun
26°
Mon
19°
Tue
21°
Wed
Weather from OpenWeatherMap

FOLLOW US

Image Alt

Masaže

Poklonite vašem telu doživljaj opuštanja kroz masaže i tretmane u prijatnom ambijentu našeg wellnes&spa centra. Otklonite napetost u mišićima, a telu poklonite novu životnu energiju!

Usluge masaže dodatno se naplaćuju prema važećem cenovniku koji se može preuzeti na recepciji hotela.

Dane odmora začinite specijalnim tretmanom!

Antistres masaža

Trajanje: 60 min

Oslobodite se umora i svakodnevnih zapisa koje stres ostavlja na organizmu uz najtraženiji tip masaže ― antistres masažu!

Masaža obuhvata celo telo, a najviše se pažnje posvećuje stopalima, šakama, glavi i vratnom delu, jer vrat, uključujući i trapezaste mišiće, akumulira najveću količinu stresa. Radi aromaterapijskog efekta, u tretman se često uključuju i eterična ulja što ovaj tretman čini još kompletnijim i prijemčivijim.

Sportska masaža

Trajanje: 50 min

Za sve koji se bave sportom, aktivno ili rekreativno, kao i za osobe koje osećaju jak spazam ili bol u mišićima usled pojačane fizičke aktivnosti – sportska masaža je pravi izbor!

Masaža ima za cilj da ukloni višak mlečne kiseline, koja se tokom fizičke aktivnosti pojačano stvara u mišićima i nakon iste zadržava u njima. Masaža uključuje celo telo, a posebna pažnja posvećuje se najopterećenijim regijama na telu kao što su noge, ruke i leđa.

Terapeutska masaža termoglinom

Trajanje: 60 min

Čarobni terapeutski tretman koji ima za cilj da opusti i harmonizuje čitavo telo! Tretman se vrši toplim glinenim vrećicama pomoću kojih se otklanja bol i napetost u leđima. Pored toplote koju vrećice prenose na telo dubinski ga zagrevajući, tokom tretmana radi se dosta istezanja i blagog gnječenja, kako bi se postiglo opuštanje mišića kukova i nogu. Sledi temeljna masaža leđa odabranim uljima, koja pojačavaju efekat zagrevanja i pospešuju duboku cirkulaciju. Pored terapeutskog efekta, tretman pruža izuzetan užitak, te se može koristiti i kao vid naročitog opuštanja.

Maderoterapija

Trajanje: 45 min

Sve popularnija vrsta tretmana ― maderoterapija ― je terapija drvenim oklagijama specijalno anatomski modeliranim kako bi omogućile potpuno prijanjanje na sve delove tela. Najčešće se koristi u otklanjanju celulita kod dama, ali može služiti i u terapeutske svrhe, u terapiji sportista, itd. Terapeut pažljivo osluškuje telo klijenta prilagođavajući se svakome individualno, te je osećaj tretmana pre svega prijatan. Terapija ne ostavlja modrice, ali je dosta intenzivna, pa se između dva tretmana preporučuje pauza od 24 sata.

Masaža čokoladom

Trajanje: 70 min

Izuzetno prijatan, božanstveno-čokoladan tretman koji ostvaruje višestruk terapeutski efekat!

Svaka čokolada, svojim mirisom čini da se osećate kao dete. Ona podstiče lučenje serotonina, hormona sreće, a stimulacijom kolagena i elastina blagotvorno deluje na kožu, čineći je glatkom i podmlađenom. Ostvarite svoj dečiji san, prekrijte celo svoje telo čokoladom!

Refleksologija stopala

Trajanje: 60 min

Preko 7.000 nervnih završetaka, grupisanih u refleksne zone, nalazi se na stopalima. Stimulacijom refleksnih zona na stopalima uspostavlja se pravilan rad svih organa i organskih sistema.

Naša stopala nose nas kroz život i svaki naš korak vezan je za njih. Stopala često znaju biti umorna i masaža im je ponekad preko potrebna. Tretman refleksne masaže stopala izuzetno je prijatan i obogaćen je raznim dodatnim sadržajima, pa se preporučuje svima onima koji žele da osete čari “hoda po oblacima”.

Lomi Lomi

Trajanje: 90 min

Havajska holistička masaža čudnog naziva, ali čudesnog dejstva!

Neponovljiv užitak za celo telo! Lomi Lomi masaža prepoznatiljiva je po dugim, laganim i talasastim pokretima ujednačenog ritma, tokom koje imate osećaj kao da vas duž celog tela miluju morski talasi. Ovaj egzotični tretman preporučuje se onima koje u životu vodi princip hedonizma – onima koji sebi umeju da priušte vrhunski užitak.

Shiatsu

Trajanje: 90 min

Energetska masaža poreklom iz Japana. Shiatshu u doslovnom prevodu znači pritisak prsta. Istezanje, gnječenje i akupresurna stimulacija predstavljaju karakteritične pokrete ove masaže, čime se ostvaruje stimulisanje energetskih meridijana duž čitavog tela. Prema verovanju stanovnika dalekog Istoka i njihovim saznanjima, smatra se da telo prožima 14 energetskih meridijana, koji sprovode životnu energiju do svih ćelija u organizumu. Pravilnom stimulacijom meridijana, energetske blokade se otkanjaju, što omogućava telu da svoje energetske potencijale obnovi u punom kapacitetu. Nakon Shiatsu tretmana, osećaćete se kao ponovo rođeni.

You don't have permission to register