A mountain-style hotel, with elements of traditional architecture interpreted in a contemporary way that represents an architectural and functional whole.

Divčibare


prodaja@hotelcrnivrh.rs

Divčibare bb

Divčibare
6°
clear sky
humidity: 56%
wind: 3m/s E
H 6 • L 5
14°
Mon
15°
Tue
15°
Wed
18°
Thu
Weather from OpenWeatherMap

FOLLOW US

Image Alt

Wellness i spa

Uplovite u specijalno koncipirano wellness putovanje – vreme je za opuštanje i odmor!

Otkrijte istinsku suštinu relaksacije u našim wellness i spa sadržajima: zatvoreni bazen dimenzija 20x12m, otvorena terasa sa ležaljkama za sunčanje i opuštanje, jacuzzi, bio sauna, parno kupatilo i teretana sa vrhunskom opremom.

Uz sveže ceđene voćne i povrtne sokove prepustite se, uz naše stručno osoblje, posebno kreiranoj opuštajućoj masaži i umirujućim tretmanima lica i tela u luksuznoj atmosferi hotela Crni vrh! Naši vrhunski wellness stručnjaci pobrinuće se da vaše lice i telo dobiju najbolji mogući tretman, koristeći pritom samo najbolje preparate, napravljene u sinergiji s prirodom.

Za sve goste hotela Crni vrh upotreba Wellnes & Spa zone uključena je u cenu smeštaja. Usluge masaže dodatno se naplaćuju prema važećem cenovniku koji se može preuzeti na recepciji hotela.

Za eksterne goste cena korišćenja Wellness i Spa centra je 3.500 dinara. Deca od 2 do 12 godina ostvaruju popust od 50%.

Radno vreme od 10h do 22h.

You don't have permission to register