A mountain-style hotel, with elements of traditional architecture interpreted in a contemporary way that represents an architectural and functional whole.

Divčibare


prodaja@hotelcrnivrh.rs

Divčibare bb

Divčibare
13°
scattered clouds
humidity: 71%
wind: 4m/s WNW
H 12 • L 12
17°
Sun
20°
Mon
20°
Tue
18°
Wed
Weather from OpenWeatherMap

FOLLOW US

Image Alt

Sportski tereni

Sportski tereni na otvorenom, kao i sportska hala građena po standardima FIBA – čine hotel Crni vrh idealnim mestom za pripreme profesionalnih sportista.

U izgradnji terena korišćena su najsavremenija rešenja za sportske podloge i terene koja dolaze od svetski poznatog proizvođača i lidera svoje branše – firme Mapei.

Od leta 2020. kada su svi tereni završeni na sportskim pripremama u hotelu bili smo domaćini klubovima:  FK Crvena Zvezda, najtrofejnijeg izraelskog fudbalskog kluba Makabi Haifa, ženska juniorska reprezentacija – Odbojkaški Savez Srbije, fudbalski kamp Deki 4 Dejana Stankovića, Odbojkaški klub Dejana Brđovića, KK Beostars, Odbojkaški klub Novi Beograd, Odbojkaška akademija Stars, Klub američkog fudbala Orlovi.

Košarkaški tereni

Zavrti loptu! Asistiraj! Daj koš!

Košarkaški tereni na otvorenom – u neposrednoj blizini hotela! Za sve one koji uživaju u ovom sportu – bilo da se njime bave profesionalno ili rekreativno.

Hotel Crni vrh nudi podršku i logistiku organizovanja boravka sportista, pripremu obroka prema potrebama prehrane sportista, pruža usluge pranja veša, kao i dodatni prostor za čuvanje opreme i dresova.

Visoravan Divčibare i Hotel Crni vrh, na nadmorskoj visini od 980 metara, sa sportskom halom i četiri otvorena terena – za razne sportove, pružaju idealne uslove za pripreme mladih sportista, ali i rekreaciju svih gostiju hotela.

Fudbalski teren

Zaljuljaj mrežu. Daj gol!

Fudbalski teren, dimenzija 50 x 100 m, sa veštačkom travom – u vašoj blizini! Pogodan za treninge i takmičenja, ali i za dnevnu rekreaciju sa omiljenom ekipom.

Hotel Crni vrh nudi podršku i logistiku organizovanja boravka sportista, pripremu obroka prema potrebama ishrane sportista, pruža usluge pranja veša, kao i dodatni prostor za čuvanje opreme i dresova.

Visoravan Divčibare i Hotel Crni vrh, na nadmorskoj visini od 980 metara, sa sportskom halom i četiri otvorena terena za razne sportove, pružaju idealne uslove za pripreme mladih sportista, ali i rekreaciju svih gostiju hotela.

Kombinovani teren

Voliš odbojku, rukomet, mali fudbal? Teren je spreman!

You don't have permission to register