A mountain-style hotel, with elements of traditional architecture interpreted in a contemporary way that represents an architectural and functional whole.

Divčibare


prodaja@hotelcrnivrh.rs

Divčibare bb

Divčibare
16°
scattered clouds
humidity: 100%
wind: 2m/s NNW
H 18 • L 17
25°
Sun
26°
Mon
19°
Tue
21°
Wed
Weather from OpenWeatherMap

FOLLOW US

Image Alt

Sportski tereni

Košarkaški tereni

Zavrti loptu! Asistiraj! Daj koš!

Tri košarkaška terena na otvorenom – u neposrednoj blizini hotela! Za sve one koji uživaju u ovom sportu – bilo da se njime bave profesionalno ili rekreativno.

Hotel Crni vrh nudi podršku i logistiku organizovanja boravka sportista, pripremu obroka prema potrebama prehrane sportista, pruža usluge pranja veša, kao i dodatni prostor za čuvanje opreme i dresova.

Visoravan Divčibare i Hotel Crni vrh, na nadmorskoj visini od 980 metara, sa sportskom halom i četiri otvorena terena – za razne sportove, pružaju idealne uslove za pripreme mladih sportista, ali i rekreaciju svih gostiju hotela.

Fudbalski teren

Zaljuljaj mrežu. Daj gol!

Fudbalski teren, dimenzija 50 x 100 m, sa veštačkom travom – u vašoj blizini! Pogodan za treninge i takmičenja, ali i za dnevnu rekreaciju sa omiljenom ekipom.

Hotel Crni vrh nudi podršku i logistiku organizovanja boravka sportista, pripremu obroka prema potrebama ishrane sportista, pruža usluge pranja veša, kao i dodatni prostor za čuvanje opreme i dresova.

Visoravan Divčibare i Hotel Crni vrh, na nadmorskoj visini od 980 metara, sa sportskom halom i četiri otvorena terena za razne sportove, pružaju idealne uslove za pripreme mladih sportista, ali i rekreaciju svih gostiju hotela.

Kombinovani teren

Voliš odbojku, rukomet, mali fudbal? Teren je spreman!

.

You don't have permission to register