A mountain-style hotel, with elements of traditional architecture interpreted in a contemporary way that represents an architectural and functional whole.

Divčibare


prodaja@hotelcrnivrh.rs

Divčibare bb

Divčibare
12°
scattered clouds
humidity: 76%
wind: 4m/s W
H 12 • L 12
17°
Sun
20°
Mon
20°
Tue
18°
Wed
Weather from OpenWeatherMap

FOLLOW US

Image Alt

Sportska dvorana

I treniraj i navijaj!

Multifunkcionalna sportska dvorana zatvorenog tipa sa kombinovanim terenom za razne sportove (košarka, rukomet, odbojka, mali fudbal, itd). Dvorana je direktno povezana toplom vezom sa hotelom i depandansom čime je omogućeno komforno korišćenje dvorane tokom cele godine.

Za potrebe odigravanja utakmica na centralnom terenu predviđen je prostor za sklopive tribine sa tri reda koje se postavljaju celom dužinom hale. Kapacitet tribina kada su rasklopljene iznosi oko 200 sedećih mesta. Za potrebe treninga sportsku dvoranu je moguće deliti u poprečnom pravcu na 3 celine. Svaka od ovih celina ima po dva koša sa obe strane koji su fiksirani za bočne zidove dvorane.

U suterenu dvorane smešteni su prateći sadržaji: četiri svlačionice sa tuševima i toaletima, ambulanta, prostorije za trenere i sudije, kao i ostave za sportsku opremu i rekvizite.

Hotel Crni vrh nudi podršku i logistiku organizovanja boravka sportista, pripremu obroka prema potrebama ishrane sportista, a takođe može da omogući usluge pranja veša, kao i dodatni prostor za čuvanje opreme i dresova.

You don't have permission to register