A mountain-style hotel, with elements of traditional architecture interpreted in a contemporary way that represents an architectural and functional whole.

Divčibare


prodaja@hotelcrnivrh.rs

Divčibare bb

Divčibare
4°
clear sky
humidity: 69%
H 6 • L 3
14°
Mon
15°
Tue
15°
Wed
18°
Thu
Weather from OpenWeatherMap

FOLLOW US

Image Alt

INFO

OTVOREN HOTEL CRNI VRH NA DIVČIBARAMA!

Najmlađi i najveći hotel na Divčibarama, Hotel Crni vrh svečano je otvoren u nedelju 22. decembra 2019.

Luksuzan hotel kategorizacije četiri zvezdice, prostire se na tri nivoa i raspolaže sa 111 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, soba i apartmana, različitih tipova i veličina, prilagođenih zahtevima savremenih posetilaca koji od hotela očekuju najviši nivo usluge.

Hotel sadrži: wellness i spa centar opremljen zatvorenim bazenom, biosaunom, parnim kupatilom, teretanom i đakuzijem, poseduje restoran, café bar i lounge bar, kao i igraonicu za decu.

Najčešće postavljana pitanja

Animacija za decu!

Dragi roditelji, u okviru hotela Crni vrh, Vaši mališani imaju priliku da uživaju u dečijem klubiću za sve vreme Vašeg boravka. Program druženja organizuju profesionalni animatori, maksimalno brinući o bezbednosti dece.

Pored mnogobrojnih zabavnih i edukativnih programa koji ih čekaju, tematskih radionica, žurki, maskenbala, kao i rekreacije u prirodi, u dogovoru sa Vama organizujemo i proslave rođendana. Maštajte o idealnom slavlju, mi ispunjavamo svaku želju!

A za to vreme, drage mame i tate, opustite se u trenucima potpunong odmora – bilo da ste se uputili u šetnju ili kafić, na masažu ili romantičnu večeru…

Dečice draga, čekamo vas!

Komfor u zagrljaju planine! 

Hotel Crni vrh smešten je u neverovatno lepoj i pitomoj prirodi Divčibara, u okruženju borove šume.

Hotel nudi luksuzan smeštaj sa 112 soba savremenog stila i čak šest tipova smeštajnog iskustva, uključujući jednokrevetne, dvokrevetne i porodične sobe, kao i moderne   ̶   Junior, Executive i President apartmane.

You don't have permission to register